اندیشکده گیاهان دارویی و معطر ایران

وبگاهی برای دانش، صنعت و فناوری گیاهان دارویی و معطر

اندیشکده گیاهان دارویی و معطر ایران

وبگاهی برای دانش، صنعت و فناوری گیاهان دارویی و معطر

اندیشکده گیاهان دارویی و معطر ایران

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۴ ثبت شده است

مدت زمان: 2 دقیقه 6 ثانیه

 

کشور ایران بزرگترین تولید کننده زرشک در جهان و خراسان جنوبی پرچمدار تولید این محصول در کشور است که بیش از 85 درصد این محصول در شهرستان قاینات تولید می‌شود اما خام فروشی یکی از مهم ترین مشکلات موجود در صنعت تولید و صادرات زرشک است که در حال حاضر زرشک در استان‌های مختلف به صورت سنتی و خام فروشی صورت می‌گیرد.

زرشک گیاهی بومی ایران است و نوع بی دانه آن برای نواحی جنوب خراسان به ویژه قاین و بیرجند شهرت ایجاد کرده است. نخستین محل پرورش زرشک بی دانه روستای افین است که دارای قدمت تاریخی است و بر اساس آمار منتشر شده خراسان جنوبی رتبه نخست تولید زرشک دنیا و رتبه دوم تولید زعفران در کشور را دارد.

برای مطالعه ادامه مطلب به این لینک مراجعه کنید. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۷ آبان ۹۴ ، ۰۹:۴۰

معرفی و پیشینه

پژوهشکده  RIFM به عنوان یک موسسه غیر انتفاعی در سال 1966 تاسیس شد و هدف آن جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده­ های علمی، شرکت در فرآیند ارزیابی، توزیع اطلاعات و همکاری با سازمان­های رسمی برای تعیین استانداردهای حوزه تولید عطر و اسانس می باشد. این پایگاه بیش از 5000 ماده افزودنی عطر و طعم ­دهنده ­ها را شناسایی کرده است و به صورت آنلاین در سایت این موسسه تحقیقاتی قابل دسترسی است. در قسمت RIFM SCIENCE زیر عنوان The RIFM Database قرار دارد که در آن اطلاعات عمومی مواد عطری از جمله سازه ها، فرمول مولکولی، وزن و خواص موادی که در تهیه عطرها به کار برده می شوند قرار دارد. همچنین طبقه بندی مواد خطرناک و مضر و مواد استاندارد حوزه عطر  و اسانس در این بانک اطلاعات طبقه بندی شده است. با عضویت در سایت و طی کردن مراحل ثبت نام می توان از این پایگاه اطلاعاتی استفاده کرد به خصوص برای متخصصان طراحی عطرها و دانشجویان و اساتید متخصص در حوزه عطر و اسانس.

تحقیقات این موسسه با همکاری کارشناسان و گروه بین ­المللی متخصصان پوست، دانشمندان حوزه محیط زیست و پزشکان حوزه تنفسی انجام می­شود. این کارشناسان با بررسی عطرها و طعم ­دهنده ­ها و مواد تشکیل­ دهنده آنها استانداردهایی را برای تولید عطر و طعم­ دهنده ­ها مبتنی بر حفظ سلامت انسان  و محیط زیست ارایه می­ دهند. تمام برنامه ­های علمی و کارهای پژوهشی این موسسه  به دنبال سلامت جامعه بشری و محیط زیست می­باشد. این موسسه  نتایج پژوهش­های خود را در قالب مجلات و گزارش­های علمی در نشریات علمی خودش منتشر می­کند که در سایت آن موجود می­باشد.

بقیه این مطلب را از طریق لینک زیر بخوانید. 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۹۴ ، ۲۱:۴۹